Ima li ičega boljeg od spoja dobre muzike i dobrog film, pitanje je na koje ćete dobiti  odgovor na ovogodišnjem Star Film Festu. Acoustic jam session jedan je od mnogih popratnih sadržaja koje smo za vas pripremili ove šeste festivalske godine.

Nekad se film planira, a nekad uzmeš kameru i priča se ispriča sama! Likovi u ovoj priči su svirači, pjevači i ostatak vesele filmske ekipe, eksperimentalni pristup je na cijeni, a vrhunac fabule uključuje tonca, puno Estrella piva i dva akorda koja je naučio prošlo ljeto na kampiranju. Dodaj filmu malo ritma! Vrijeme je za jam!

Svrha ovog ritmičnog okupljanja je prije svega dobra zabava, a između ostalog okupljanje je zamišljeno je kao pozornica za sve amatere i profesionalne glazbenike željne dobrog društva, svirke, pjesme i posebnog festivalskog ugođaja. Isred Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3 očekuje vas pregršt sadržaja. Zato ne zaboravite ponijeti gitaru na drugi festivalski dan, 30. kolovoza u 15 h i pridružite nam se u zajedničkoj svirci. Kako bi se druženje nastavilo za vas smo pripremili još jedan acoustic jam session koji je zakazan za treći festivalski dan, 31. kolovoza u 16:30 h na istoj adresi, ispred dobro poznatog Kazališta 21.

Pripremite instrumente, a za ostalu opremu se ne brinite. Važno je da sa sobom ponesete dobar sluh, vješte prste i jak glas. Za sve upite vezane uz opremu ili bilo što drugo vezano uz svirku obratite se mailom na adresu hrvoje.jurkovic90@gmail.com.

Vidimo se, slušamo i družimo ispred Kazališta 21!

Scroll to Top