Nema obožavatelja kvizova koji ne bi znao odgovor na pitanje: „Koji je pub kviz trenutno najpopularniji?“. Točan odgovor je KOZa: Kviz općeg znanja, a upravo će zainteresirani posjetitelji šestog Star Film Festa imati priliku sudjelovati u našoj inačici Kviza općeg znanja – filmskom kvizu.

Uz bogat popratni sadržaj ovogodišnjeg Star Film Festa, filmski kviz će se održati trećeg dana festivala, u subotu 31. kolovoza u 14:45 h. I ovoga puta vas očekujemo u unutarnjem prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3.

Cilj KOZe, Kviza općeg znanja, je skretanje pozornosti na važnost intelektualno stimulativnog načina učenja kroz zabavu pa će tako sudionici ovogodišnjeg filmskog kviza moći dodatno proširiti svoje filmsko znanje uz ugodno društvo, glazbu i poseban festivalski ugođaj. Organizatori najavljuju kako će se ovaj veseli i zaigrani filmski kviz sastojati od pet tematskih kategorija i sveukupno stotinjak pitanja. Natjecatelji se mogu prijaviti u skupinama od najmanje dvije do najviše četiri osobe. Sve što je potrebno je navesti ime ekipe i broj članova u ekipi, a sudjelovanje je besplatno. Prijave otvaramo uskoro, stoga okupite ekipu i pozorno pratite obavijesti na našim službenim stranicama!

KOZa i Star Film Fest pripremili su posebne nagradne pakete  za pobjednike. Pripremite zato svoje moždane vijuge za pozamašnu dozu filmskih pitanja na koja ćete svakako saznati odgovore i pridružite nam se 31. kolovoza u Kazalištu 21.

Scroll to Top