O festivalu

2014

Pogledaj...

2015

Pogledaj...

2016

Pogledaj...

2017

Pogledaj...

2018

Pogledaj...

2019

Pogledaj...

2020

Pogledaj...

Više o festivalu

Sedmi Star Film Fest!

Sedmi Star Film Fest održat će se od 3. do 5. rujna 2020. godine na dvije predivne gradske lokacije – u Starom gradu i Kazalištu 21. Festival će i 2020. godine upotpuniti popratni sadržaji.
Za vrijeme festivala posjetitelji će moći posjetiti razne filmske i fotografske radionice, te se i sami okušati u nečem novom. Cilj festivala je približiti gledateljima i stručnoj publici različite vrste filmova mladih autora, istovremeno stvarajući mjesto gdje će filmski profesionalci i amateri razmjenjivati kreativne ideje, te im pruža mogućnost da predstave svoje projekte i pronađu inspiraciju za nove.
Filmske kategorije koje će biti zastupljene na Star Film Festu su dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i animirani film. Na festivalu su zastupljene nagrade u Natjecateljskoj konkurenciji (5 nagrada; najbolji igrani, animirani, eksperimentalni, dokumentarni i industrijski film), nagrada publike (nagradu osvaja film sa najviše osvojenih glasova, bez obzira na kategoriju), te specijalne nagrade (najbolji regionalni film, najbolja montaža, najbolja fotografija/kamera)
Glazba, neizostavni dio filmova, također će dobiti svoje mjesto pod festivalskim zvijezdama. Tijekom trajanja Festivala, uživat ćemo uz glazbu mladih umjetnika čija će imena ostati iznenađenje do kraja srpnja 2020.
Scroll to Top