Stručne selektorice Star Film Festa, Anja Kavić i Martina Mladenović i ove godine rade na odabiru najboljih filmova za natjecateljski program Star Film Festa. Od velikog broja prijavljenih filmova u najuži izbor ući će najkvalitetniji filmovi kako bi i ove, sedme godine održavanja Star Film Festa, publika mogla uživati u programu zvjezdanog sjaja. Završetak selekcije očekuje se 15. srpnja.

Za sudjelovanje na Star Film Festu prijavljeno je čak 816 filmova iz 67 zemalja diljem svijeta, na što je ekipa Star Film Festa iznimno ponosna. Španjolski kreatori filma ove godine prednjače po broju prijava s čak 236 prijavljenih filmova. Argentinski su filmaši prijavili svoja 67 filma a iz Francuske su do Siska stigla 63 filma. Ni domaći autori nisu razočarali pa će najbolje biti teško izabrati između 53 hrvatska filma. 

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti nabolje filmove na našem platnu podno zvjezdanog neba. Zato pratite naše novosti na službenoj stranici Star Film Festa kao i na našim društvenim mrežama kako biste saznali koji su filmovi našli svoje mjesto na ovogodišnjem 7. Star Film Festu. 

Scroll to Top