Sedam je sretan broj, a mladi stvaratelji filma iz cijelog svijeta imaju priliku okušati sreću  na sisačkom Star Film Festu. Prijave su službeno otvorene od 15. veljače pa Vas pozivamo da se pridružite natjecateljskom dijelu programa i uđete s nama „all in“ u svijet filma.

Sedmi Star Film Fest održat će se od 3. do 5. rujna 2020. godine na životopisnim lokacijama u Sisku.  Kako biste bili dijelom ovog nezaboravnog kino doživljaja pozivamo vas da svoje prijave podnesete od 15. veljače do najkasnije 20. svibnja 2020. godine. 

Iz godine u godinu Star Film Fest privlači produktivne, mlade, kompetentne autore iz cijelog svijeta pa broj prijava strelovito raste. Festival od 2014. uspješno privlači stvaratelje filma te je do sada bez iznimke uspio utažiti glad publike za kvalitetnim kinom sadržajem. Za one koji film jednako strastveno stvaraju kao što ga i konzumiraju, moguće su prijave u više kategorija.  Možete se prijaviti za sudjelovanje u kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani te industrijski film. Važno je da vaši kino uradci ne budu duži od 25 minuta te da su producirani unazad dvije godine, najranije od 1. siječnja 2018.

Za sudjelovanje se možete prijaviti ukoliko ste stariji od 18 a mlađi od 35. Sva ostala pravila su detaljno navedena na službenoj stranici Star Film Festa, https://www.sfilmfest.com/pravilnik/. Prijaviti se možete putem Festhome platforme: Star Film Fest  ili slanjem popunjenog prijavnog formulara na stranici Star Film Festa kojeg možete naći na linku https://www.sfilmfest.com/prijava/

Zato okušajte svoju filmsku sreću te si osigurajte mjesto na jedinom filmskom festivalu satkanom od zvijezda. Neka i Vaš film zaigra na platnu Star Film Festa. Veselimo se Vašim prijavama!

Scroll to Top