Posljednji Srbin u Hrvatskoj oduševio je širu publiku, a sada dolazi i na Star Film Fest. Dugometražni prvijenac redatelja Predraga Ličine već je nagrađivan, a vi ćete svoj sud o filmu moći dati nakon projekcije koju smo zakazali za drugi festivalski dan, 30. kolovoza u 20:20 sati. Projekcija će se održati u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3.

Ovaj zanimljiv i urnebesan film preispituje klasične podjele u društvu temeljene na nacionalnosti, te problemu istih pristupa na izrazito humorističan način. Po nekima prvi je to film o zombijima u Hrvatskoj, a mi ga svakako preporučujemo pogledati. Ovdje Hrvat glumi Srbina, Srpkinja Hrvaticu, Hrvatica Slovenku, a Srbin Amerikanca što filmu daje dodatnu dimenziju. 

Poseban festivalski ugođaj, dobro društvo, dobra glazba, grickalice i osvježavajuća pića čine savršeno okružje za upijanje ove akcijske komedije s elementima horora. Ipak, uz Star Film Fest nema razloga za strah pa vam garantiramo kako će vas film više nasmijati nego što će vas uplašiti. 

Pridružite nam se 30. kolovoza u 20:20 sati i uz vrhunsku glumačku postavu ispratite drugi festivalski dan. Vidimo se ispred Kazališta 21!

Scroll to Top