Voliš filmove, kužiš kadrove, ekspoziciju mjeriš desnim a blendu lijevim okom? Pa što čekaš pridruži nam se još danas.

Pozivamo te da nam se pridružiš još danas i postaneš dio zvjezdanog tima koji već sedmu godinu za redom stvara jedan od najboljih filmskih festivala u regiji i otvoriš za sebe vrata filmske budućnosti u kojem baš ti možeš postati slijedeći Fincher, Nolan i ekipa. Sedmi Star Film Fest održat će se od 3. do 5. rujna a prijaviti se možeš  ako ispuniš hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu.

Mi tražimo mlade, snažne i odgovorne individualce koji su spremni zasukati rukave i gurnuti ruke do laktova u svijet organizacije filmskog festivala. Naravno nemojmo se zavaravati to će značiti sate provedene u postavljanju rasvjete pod paskom našeg umjetničkog direktora, organizaciju dolaska gostiju, informiranje zainteresiranih gostiju i koješta drugo. Požuri jer su prijave otvorene do 1. kolovoza.

Možeš se prijaviti za fotografa i izoštriti svoje oko za kadriranje ili uglačati svoje jezične i spisateljske vještine u media sektoru tu si i poslovi organizacije, logistike, podrške gostima i posjetiteljima rad na info pultu ili tehnička podrška cijelom timu. Svoj zupčanik u našem mehanizmu možeš odabrati sam/a i postati dio odlično uštimanog sustava koji kuca poput švicarskog sata.

Popuni svoju volontersku knjižicu i javi nam se još danas!

Scroll to Top