Dragi filmoljupci i kreatori filma, podsjećamo Vas kako su prijave za natjecateljski dio programa još uvijek otvorene. Prijave za sedmo, sretno izdanje Star Film Festa službeno su otvorene 15. veljače, a trajat će do 20. svibnja. Stoga požurite s prijavom jer broj filmova koji će ući u selekciju svakodnevno raste.

Star Film Fest 2020. ugostit će i ove godine kvalitetne autore filma iz cijelog svijeta i njihove uratke, a datum održavanja je od 3. do 5. rujna 2020. godine. Pravila za prijavu možete naći na našoj službenoj stranici na linku https://www.sfilmfest.com/pravilnik/, a možete se i prijaviti popunite li obrazac koji ćete naći na linku https://www.sfilmfest.com/prijava/. Prijava je moguća i putem Festhome platforme na linku https://festhome.com/festival/star-film-fest

Pravila za sudjelovanje su kratka i slatka. Najvažnije je da ste stariji od 18 i mlađi od 35, te da Vaš film ne prelazi 25 minuta trajanja. Također je bitno da produkcija nije starija od dvije godine, dakle datum proizvodnje ne smije biti raniji od 1. siječnja 2018. godine. 

Prošlogodišnji Star Film Fest ugostio je autore filma iz preko 60 zemalja diljem svijeta. Od preko tisuću prijavljenih filmova selektorice Star Film Festa odabrale su 48 najboljih koji su konkurirali za festivalske nagrade.

Prijavite svoje filmove i okušajte sreću na sedmom Star Film Festu. Kući ćete u svakom slučaju ponijeti nova poznanstva, dobru energiju te dojmove koje može ostaviti samo vrhunski film. Veselimo se Vašim prijavama i ljetnim noćima pod zvjezdanim nebom u Sisku.

Scroll to Top