Želiš biti koordinator volontera na međunarodnom filmskom festivalu u Sisku? Imaš između 18 i 30 godina? Uz to želiš početi skupljati iskustvo u radu s ljudima ili se okušati u nečem drugačijem? Javi nam se i postani dio tima koji uspješno privlači publiku i natjecatelje iz cijeloga svijeta. Produžili smo prijave jer nas je omeo potres. Ipak nastavljamo s pripremom 8. izdanja zvjezdanog festivala i možda tražimo baš tebe. U potrazi smo za komunikativnom, radišnom osobom koja će biti zadužena za naš tim volontera. Cijenimo predanost i organiziranost, a s našom ekipom zabave i smijeha nikada ne nedostaje. Produžili smo prijave, a vremena imaš do 1. travnja 2021. U nastavku pročitaj detalje o natječaju. Veselimo se tvojoj prijavi!

JAVNI NATJEČAJ ZA KOORDINATORA VOLONTERA 
U svrhu koordinacije volontera na Star Film Festu na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani (m/ž) koji ispunjavaju uvjete: 
– dob od navršenih 18 godina do navršenih 30 godina 
– izražene organizacijske i komunikacijske vještine  


Natječaj nema posebnih uvjeta koji zahtijevaju poznavanje određenih stručnih vještina. Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola. Kandidati su u prijavi dužni navesti: 
– osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona
odnosno mobitela, e-mail adresa) 
Kandidati su u prijavi dužni priložiti: 
– životopis 
– motivacijsko pismo 


Prijave na natječaj se mogu podnijeti od 21. prosinca 2020. godine do 1. travnja 2021. godine. Prijave koje će biti dostavljene nakon 12:00 sati 1.travnja 2021. godine neće biti razmatrane. 

Prijave se podnose putem e-maila na adresu: production@sfilmfest.com uz obaveznu naznaku i naslov e-mail poruke  „Natječaj za koordinatora volontera SFF“. Nepotpune prijave neće biti razmotrene, a kandidati koju su ušli u uži izbor će biti pravodobno obaviješteni o prolasku. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

Scroll to Top