Tradicija uživanja filmske umjetnosti u pomno kreiranim ambijentima uz večernje projekcije pod zvjezdanim nebom u skrivenim kutcima grada Siska, nastavlja se i ove godine

Ležaljke, jastučići ili ramena vaših najmilijih pomoći će Vam da što udobnije otputujete u galaksiju dobrih filmova na ovogodišnjem izdanju Star Gardensa

Za početak rezervirajte 6. kolovoza u 21h, a lokacija neka za sada ostane tajna. Ono što je sigurno jest da vas na ovogodišnjem izdanju Star Gardensa očekuju premijere filmova, pokoji koncert i osvježavajući napitci. U međuvremenu će se i zvjezdani splet prirode i opuštenosti pobrinuti da večeri pod sisačkim nebom budu što čarobnije.

Star Gardens idealna je uvertira u filmsko ljeto koje je pred nama! Ovim putem, na najromantičniji način gledajući filmove i brojeći zvijezde najavljujemo i ovogodišnje osmo izdanje Star Film Festa koje će održati od 26. do 28. kolovoza. 

Ova fantastična kino poslastica ne bi bila realizirana u jednakom sjaju bez pokrovitelja programa Star Gardensa – Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) kojima ovim putem zahvaljujemo te partnera Gradski muzej Sisak.

Kako bi otkrili magične lokacije Star Gardensa, nastavite pratiti naše službene stranice i društvene mreže.

I ne zaboravite, sve je besplatno.

Ispunite svoje ljetne večeri u najčarobnijem okruženju i vidimo se na Star Gardensu!

Scroll to Top