Nakon prve ovogodišnje Star Gardens projekcije za vas smo pripremili još dvije. Svi vrhunski filmovi s prošlogodišnjeg Star Film Festa nisu mogli stati u samo jednu večer, pa vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i  na drugoj Star Gardens projekciji 9. kolovoza u 21 sat.

Lokacija druge projekcije je dvorište Gradskog muzeja Sisak na adresi Ulica kralja Tomislava 10 u Sisku. Nakon posebnog ambijenta koji vas čekao na prvoj projekciji u Oma’s Gartenu, garantiramo kako ugođaj na drugoj projekciji također neće razočarati. Druženje, zvjezdano nebo nad kino platnom i vrhunski filmovi s prošlogodišnjeg Star Film Festa recept su za uspješnu kino večer.

Na projekciji ćete moći uživati i u dobrom pivu, izvrsnoj muzici, a kući ćete moći ponijeti nešto od pregršt  pripremljenih promotivnih materijala i veliku dozu dobre energije. Također ćete na drugoj Star Gardens projekciji moći nabaviti i svoje Star Film Fest Startas tenisice koje su kreirane posebno za ovogodišnje izdanje festivala u suradnji s Borovom.

Star Gardens projekcije dokaz su truda koji ekipa Star Film Festa ulaže u kompletan kino doživljaj, a naglasak je i ove godine na druženjima i stvaranju novih poznanstava te povezivanja ljudi putem omiljene nam sedme umjetnosti. Osim odavanja priznanja najboljim filmovima s prošlogodišnjeg izdanja festivala moći ćete se ovdje i zabaviti i opustiti. Stoga vas lokacija Gradskog muzeja očekuje u novom ruhu posebno osmišljenom za ljetne projekcije pod zvijezdama. Na vama je samo da pripremite osjetila za pozamašnu dozu dobrog filma i kokica te nam se pridružite u dvorištu Gradskog muzeja Sisak, na naše i vaše veliko zadovoljstvo.

Popis filmova koje u petak gledamo na drugom Star Gardensu ove godine. Film od “Od Lonjskog polja do Memphisa” ima svečanu premijeru u petak na Star Gardensu.

  1. Od Lonjskog polja do Memphisa – dokumentarni -39 min
  2. Marjan – dokumentari – 3 min
  3. A onda mama i tata – eksperimentalni – 11 min
  4. Impasse – igrani – 16 min 21 sec
  5. Stuck in rut – dokumentarni – 4 min
  6. Beautifool Erorr – eksperimentalni – 2 min
  7. Enough – animirani – 2 min
  8. Paper crown – igrani – 10 minScroll to Top