Draga publiko, ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite na posljednjoj ovogodišnjoj Star Gardens projekciji. Nakon prve dvije uspješne projekcije za vas smo pripremili i treću, na vašu radost i naše veliko zadovoljstvo. Sve to kako bismo u dobrom raspoloženju, uz vrhunske filmove s prošlogodišnjeg Star Film Festa, dočekali šesto izdanje festivala satkanog od zvjezdane prašine.

Predivno dvorište obitelji Margić na adresi Ulica kralja Tomislava 9 lokacija je koju ne želite zaobići. Datum održavanja projekcije je 24. kolovoza, a okupljanje i projekcije počinju u 21 h. Adresu dobro upamtite ili zapišite kako ne biste skrenuli s puta koji vodi u noć punu projekcija, druženja, glazbe, piva i nezaobilaznih grickalica uz pregršt promotivnih materijala koje smo za vas pripremili.

Na projekciju povedite prijatelje, djevojke, dečke, mame, tate, bake i djedove, a sa sobom ponesite dobro raspoloženje i radoznalost. Ono što smo vam pripremili ostavlja bez daha, a sigurni smo kako ćete se diviti  zvjezdanom nebu nad našim platnom jednako kao i filmovima na platnu. Poglede će plijeniti i zvjezdane Startasice koje smo kreirali posebno za šesti Star Film Fest u suradnji s Borovom a koje ćete moći nabaviti na projekciji. U dvorištu obitelji Margić uslikajte fotku s promotivnim materijalima te nas označite na Facebooku ili Instagramu uz hashtag #starfilmfest i osvojite svoje zvjezdane Startasice kako biste u njima što odvažnije zakoračili u šesto izdanje Star Film Festa.

Popis filmova za zadnji ovogodišnji Star Gardens:

  1. American dream – igrani –  5 min
  2. Proljećem probuđen- 22 min
  3. Grow – animirani – 2 min 30 sec
  4. Gray Umbrella – igrani – 9 min
  5. Tomboy – dokumentarno-igrani – 2 min
  6. Paper crown – igrani – 10 min
  7. Evstronger – igrani – 3 min
  8. Madres de Luna – igrani – 15 min
  9. Forar – igrani – 7 min
  10. Veze – igrani – 20 min

Očekujemo vas u dvorištu obitelji Margić u subotu 24. kolovoza, u 21 h.

Scroll to Top