Za sve filmoljupce željne dobre zabave i još boljih filmova pripremili smo pravu kino poslasticu – Star Gardens projekcije. Prva Star Gardens večer održava se 3. kolovoza.

Pozivamo vas da se u sklopu ovogodišnjeg Star Film Festa pridružite prvoj večeri projekcija pod zvjezdanim nebom na lokaciji Oma’s Garten na adresi Ulica Kralja Tomislava 26 s početkom u 21 sat.

U dvorištu obitelji Werft očekuje vas pregršt filmova koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem Star Film Festu, a kao uvertira u ovogodišnji, šesti po redu festival pod zvijezdama, u Oma’s Gartenu bit će premijerno prikazan i promotivni video Star Film Festa. Posjetitelji će imati priliku uživati u projekcijama uz osvježavajuća pića i kokice, a vrt smo uredili u prepoznatljivom stilu. Također će svi ljubitelji Startas tenisica, ali i oni zainteresirani koji su svoje Startasice prethodno naručili, kući moći ponijeti  i suvenir na ovu zvjezdanu večer. Očekuje vas ovdje i pregršt ostalih promo materijala koje je naša ekipa pomno pripremila.

Poseban ambijent, ugođaj, muzika, druženje i kvalitetan kino sadržaj i više su nego dovoljan poziv na prvu od čak tri večeri projekcija.

Popis filmova za prvi Star Gardens:

 1. Monday/German love story – igrani – 6 min
 2. Tete d’olive – animirani – 11 min 30 sec
 3. Lovačka sreća – dokumentarni – 13 min
 4. Vražja posla – eksperimentalni – 1 min
 5. Refugio – igrani – 8 min
 6. Tasty trip – animirani – 9 min
 7. Marjan – dokumentari – 3 min
 8. A onda mama i tata – eksperimentalni – 11 min
 9. Impasse – igrani – 16 min 21 sec
 10. Stuck in rut – dokumentarni – 4 min
 11. Beautifool Erorr – eksperimentalni – 2 min

Posjetite nas i uvjerite se o čemu je riječ. Nestrpljivo vas iščekujemo u Oma’s Gartenu!

Scroll to Top