Kultne „Startas“ tenisice nastale su daleke 1976. godine, a ove ćete godine moći prošetati u njima na šestom Star Film Festu zahvaljujući suradnji s Borovom. Ekipa Star Film Festa pripremila je za vas nešto uistinu posebno. Radi se o limitiranoj ediciji Startasica s prepoznatljivim logom zvjezdanog festivala. 

Cipele su to u kojima ćete moći udobno kročiti kroz galaksije dobrog filma. Startasice u novom ruhu plod su kolaboracije Star Film Festa i tvornice cipela Borovo. Najpoznatije cipele proizvođača cipela Borovo, Borosane i Startas tenisice, obilježile su niz generacija te i dalje ostaju sinonim za kvalitetu. Pri proizvodnji ovih cipela koriste se samo materijali prirodnog porijekla. Na kreiranju ovih iznova zanimljivih i nosivih cipela radi niz dizajnera, a jedne Startasice prođu kroz najmanje 20 brižnih ruku kako bi stigle do kupca. Upravo zato su se ove godine ujedinile zvjezdane cipele i zvjezdani festival, kako bi vam put do dobrog filma bio što udobniji. 

Zvjezdane tenisice možete pronaći na Star Gardens projekcijama i samom festivalu, a za veličine tenisica možete se raspitati na službenom mailu festivala: marketing@sfilmfest.com uz ostale promotivne materijale. Za sve narudžbe i upite tu je i službeni Facebook profil festivala. Također, Startas tenisice moći ćete sačuvati kao suvenir na vesele noći prepune druženja, glazbe i najvažnije filma. Do prvih primjeraka ovih limitiranih Startasica nastalih u sklopu šestog Star Film Festa moći ćete doći na Star Gardens projekcijama. Svoj par potražite i tijekom održavanja festivala uz ostale promotivne materijale koje smo također pripremili. 

Sve promotivne materijale, kao i ovu limitiranu ediciju Startas tenisica trudimo se izraditi od ekološki prihvatljivih materijala, a posebno smo ponosni na suradnje s hrvatskim tvrtkama koje i ove godine podupiremo pri izradi svega što vam nudimo. Zato se osim velikog odaziva publike ove šeste godine festivala posebno veselimo i suradnji s Borovom čiji su stručnjaci prepoznali potencijal Star Film Fest Startasica

Do svog primjerka Star Film Fest startasica možete doći i ako uslikate svoj par Startas tenisica, objavite sliku na Instagramu ili Facebook-u i označite pritom Star Film Fest uz hashtag #starfilmfest. Najbolja fotka osvaja kultne tenisice u limitiranom ruhu festivala. 

Zakoračite i ove godine s nama u svijet dobrog filma u svojim Startas tenisicama.

Scroll to Top