Voliš taj svijet filma i sve što ide uz film? Želiš produktivnu zabavu na ljeto uz sklapanje novih poznanstava? Ispuni svoje vrijeme zvjezdanom prašinom i pridruži nam se na sedmom izdanju Star Film Festa u Sisku!


Kako bi i ove godine Star Film Fest prošao savršeno najavljujemo otvaranje prijava za volontere. Volonteri su jedan od temelja kvalitetnog festivala kakav Vam pripremamo pa stoga tražimo mlade, entuzijastične i odgovorne ljude zainteresirane za volonterski rad na festivalu. Prijašnje iskustvo rada na festivalima je poželjno ali su sve prijave dobrodošle. Ako ste stariji od 18 te spremni učiti i zakoračiti s nama u galaksiju dobrog filma svakako nam se javite.

Uslijed novonastale situacije uzrokovane nizom mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID 19, poziv se ove godine iznimno raspisuje u svibnju a sama realizacija odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Za sve daljnje informacije pratite službene stranice Star Film Festa. Ispunite svoje ljeto filmom i zabavom te provedite s nama dinamične dane i vesele noći pod zvjezdanim nebom.

Zato zaokružite datume od 3. rujna do 5. rujna 2020. na svojim volonterskim kalendarima i izgradite s nama sedmo izdanje festivala satkanog od zvjezdane prašine. Star Film Fest Vas očekuje!

Scroll to Top