Kako ni najmlađi filmoljupci ne bi ostali zakinuti za svoju dozu dobrog filma, ekipa Star Film Festa pripremila je ove godine i poseban dječji program. Dopratite svoje najmlađe do Kazališta 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3 u 9:30 h ili ostanite s njima pogledati sinkroniziranu inačicu filma uz koji su odrastale generacije.

Zgode vesele Pčelice Maje i njenog prijatelja Pave na velikom platnu pogledajte u sklopu dječjeg programa, ali ne zaboravite na pouku o prijateljstvu koja će koristiti i nešto starijim gledateljima. Ova je inačica filma „Pčelica Maja“ sinkronizirana na hrvatski jezik, a scenarij potpisuju Fin Edquist i Martin Quaden. Redateljica hrvatske sinkronizacije je poznata hrvatska redateljica Biserka Vučković.

Projekcija filma trajat će 80-ak minuta, a žanrovski je film svrstan u obiteljsku animaciju što znači da će nam biti zadovoljstvo ugostiti i mališane i njihove pratnje pred kino platnom. Ova adaptacije priče koja već 35 godina svjedoči o važnosti prijateljstva za cilj ima prikazati kultnu pčelicu Maju na moderan način, a o kvaliteti produkcije koja je na visokoj razini pozivamo da posvjedočite sami. Projekciju filma “Pčelica Maja” osigurali su sponzori Školska knjiga i C.I.O.S Grupa kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Nakon projekcije moći ćete uživati u popratnim sadržajima kojih ne nedostaje na ovogodišnjem Star Film Festu. Dodatne sadržaje koje smo pripremili za vas i naše najmlađe filmoljupce svakako ne propustite. Očekujemo vas u Kazalištu 21!

Scroll to Top